وبلاگ سرگرمی

  • ۰
  • ۰

پنکیک سیب زمینی

پنکیک سبب زمینی مغز دار غذایی نمخصوص گیاهخواران است. این غذا سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است.مواد لازم:

پیاز ( کوچک )  : ۲ عدد
برای ۱۰ نفر
سیب زمینی :۱۰عدد
عدس :۱ لیوان
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد :۱/۲ لیوان
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :
عدس را با آب و نمک دو بار بجوشانید و آبکش کنید.بار آخر آن را کاملا بپزید.سپس آبکش کنید و تفت دهید
تخم مرغ را بپزید و رنده کنید.
در انتها ادویه را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب و نمک بپزید و بعد با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا کاملا پوره شود.
سیب زمینی های له شده را با ۱عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید.
سعی کنید آرد بیشتری مصرف نکنید تا خمیر شما لطیف تر باشد.
روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید.
به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود .
تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید.
تابه ای را چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پن کیک ها را به نوبت در آن سرخ کنید.
نکات :
۱ – توجه داشته باشید اگر روغن زیادی داخل تابه بریزید ممکن است پن کیک شما وا برود.
۲ – می توانید پن کیک خود را داخل فر هم طبخ کنید.
۳ -در صورت تمایل مقداری زرشک هم به مایه پن کیک اضافه کنید.
۴ – می توانید به جای عدس از زرشک تفت داده شده هم برای مغز پن کیک استفاده کنید.

  • ۹۴/۱۰/۲۳
  • محمدرضا موسی پور

غذایی مخصوص گیاهخواران با سیب زمینی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی