وبلاگ سرگرمی

۷ مطلب در اسفند ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
       اثر خمیردندان ذغالی روی دندان دندان‌پزشک عمومی گفت: پودرهای سفید کننده دندان از ماده سیلیس استفاده می‌شود استفاده بیش از حد از آن به مرور زمان سبب سایش بیش از حد مینای دندان خواهد شد.

محسن حسینی، دندان‌پزشک عمومی، در خصوص عوارض استفاده از پودهای سفید کننده دندان‌ها گفت: استفاده از پودرهای سفید کننده دندان که توسط افراد از داروخانه‌ها یا عطاری تهیه می‌شوند می‌تواند موجب آسیب رسیدن‌ به دندان شخص شود.

وی توضیح داد: معمولا در این پودرهای سفید کننده از ماده سیلیس استفاده می‌شود که باعث ایجاد سایش بیش از حد مینای دندان خواهد شد.

حسینی تصریح کرد: ساییده شدن بیش از حد دندان‌ها باعث حساس شدن دندان‌ها خواهد شد که در مواردی فرد مجبور به عصب کشی آن دندان خواهد شد. باید توجه داشت استفاده بیش از حد از این پودرها به مرور زمین زمینه ترک و شکستگی دندان را فراهم خواهد کرد.

وی توصیه کرد: بهترین روش برای تمیز کردن دندان‌ها استفاده از خمیردندان‌هایی است که اساس کار آن‌ها استفاده از اشعه تراپی ماورای بنفش است که اثر سایشی بر روی دندان نخواهد داشت. هرچند این نوع خمیر دندان‌ها نیز از عوارض بسیار کمی برخوردار هستند.

 

حسینی در خصوص تاثیر ژل‌ها در سفید شدن دندان‌ها گفت: در ژل‌های سفیدکننده دندان از فسفریک اسید استفاده شده است که این ژل‌ها با اثرات خود بر روی بخش‌های رنگی دندان‌ها باعث روشن شدن دندان‌ها خواهند شد. در حقیقت باید گفت این ژل‌ها اگر توسط دندان‌پزشک به صورت صحیح استفاده شوند عوارضی برای دندان نخواهند داشت بلکه با تمیز کردن دندان‌ها باعث تقویت آن‌ها می‌شوند.

وی در خصوص اثر خمیردندان‌های ذغالی بر روی دندان ها گفت: این نوع خمیر دندان‌ها نیز به نوعی کار سایش دندان‌ها را انجام می‌دهد و باعث سفید شدن دندا‌ن‌ها می‌شوند، به دلیل فرمولاسیون استفاده شده در این خمیر دندان‌ها ضرر این خمیر دندان‌ها نسبت پودرهای سفید کننده بسیار کمتر است.

این دندانپزشک در پایان توصیه کرد: اگر افراد به دنبال سفید کردن دندان‌های خود هستند بهتر است با مراجعه به دندان‌پزشک و استفاده از روش‌هایی مانند بلیچینگ این کار را انجام دهند. دندان‌پزشکان زمانی از پودرهای سفید کننده استفاده می‌کنند که دندان مرده باشد و به دلیل نداشتن عصب تغییر رنگ داده باشد که معمولا این موضوع برای دندان‌هایی که دارای عصب هستند انجام نمی‌شود.

 

اثر خمیردندان ذغالی روی دندان

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       مهمترین خواص ویتامین K کمبود ویتامین K باعث بیماری‌هایی همچون پوکی استخوان و ناراحتی‌های قلبی می‌شود، و قدرت بدن برای ترمیم زخم‌ها را کاهش داده و انواع شکم درد را بوجود می‌آورد.

تحقیقات نشان می‌دهد بدون ویتامین K، بدن قادر نیست ریز‌مغذی‌های لازم برای سلول‌ها، به ویژه کلسیم و ویتامین D را به آنها برساند.

ویتامین K به دو گروه K1 و K2 تقسیم می‌شود. این ۲ گروه کارهای متفاوتی انجام می‌دهند، و بدن ما به هردوی آنها به شدت نیاز دارد.

K1 در انعقاد خود و ترمیم زخم‌ها بسیار موثر است، و کمبود آن باعث طولانی‌تر شدن دوره ترمیم زخم‌ها، چه سطحی و چه داخلی می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد فراوانی این ویتامین می‌تواند جلوی ابتلا به لیمفوما، شایع‌ترین نوع سرطان خون در آمریکا را بگیرد.

ویتامین K2 در کارکرد ویتامین D و کلسیم در بدن موثر است. شناخت این ویتامین به تازگی صورت گرفته، و تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این ویتامین در جابجایی ویتامین D و کلیسیم در بدن ما نقشی اساسی دارد. این ویتامین از رسوب کلسیم در محل‌های نادرست بدن همچون مفاصل و رگ‌ها جلوگیری می‌کند.

تست‌های آزمایشگاهی قادر به تشخیص میزان ویتامین K در بدن نیستند، اما اگر شما از پوکی استخوان، دیابت و بیماری‌های قلبی رنج می‌برید، بدون تردید با کمبود این ویتامین روبرو هستید.

زنان باردار و پابه‌زا هم به مقدار زیاد از این ویتامین نیاز دارند، تا بچه‌ آنها ترکیب استخوانی کاملی داشته باشد.

ویتامین K1 در سبزیجات برگ‌گونه سبز رنگ وجود دارد، و هرچه رنگ این سبزیجات سبزتر باشد مقدار این ویتامین در آن بیشتر است. کلم پیچ، کلم، و بروکولی مقدار زیادی از این ویتامین دارد.

ویتامین K2 هم در گوشت و مرغ ارگانیک، پنیر، تخم مرغ و کره وجود دارد.

مهمترین خواص ویتامین K

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       معجونی برای سیاه کردن موهای سفید شاید هنگام شانه کردن موهایتان ناگهان با یک یا چند تار موی سفید برخورد کنید که حس بدی در شما ایجاد کرده و باعث ناراحتی شما شود. اگر از این مشکل رنج می برید؛ فقط کافی است که معجون خارق العاده زیر را با استفاده از مواد ساده و قابل دسترس برای مبارزه با سفیدی زودهنگام موهای خود تهیه کنید.

سه قاشق مرباخوری آب لیمو را با پنج قاشق غذاخوری روغن نارگیل در یک ظرف به خوبی با هم مخلوط کنید تا مایعی یک دست درست شود.

سپس مایع را روی موهای خود بمالید و با نرمی موها و پوست سرتان را ماساژ دهید. بعد از ماساژ دادن، پوست و موی سر را به مدت یک ساعت به حال خود بگذارید.

بعد از گذشت یک ساعت، موهای خود را با شامپوی خود بشویید. هفته ای یک بار این کار را انجام دهید و نتیجه اعجاب آور آن را ببنید.

معجونی برای سیاه کردن موهای سفید

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       عکسهای جدید شبنم فرشادجو اسفند ماه ۹۵ عکسهای جدید شبنم فرشادجو اسفند ماه ۹۵


عکسهای جدید شبنم فرشادجو اسفند ماه ۹۵

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       عکسهای ستاره پسیانی در اکران فیلم هلن عکسهای ستاره پسیانی در اکران فیلم هلن

Aksaye Setareh Pesiani dar Ekran Film Helen

اکران خصوصی فیلم سینمایی«هلن»با حضور عوامل فیلم در پردیس ملت برگزار شد.

عکس ستاره پسیانی و نفس دختر پژمان بازغی

تصاویر ستاره پسیانی در اکران فیلم هلن

عکس ستاره پسیانی و پژمان بازغی در اکران فیلم هلن

عکسهای ستاره پسیانی در اکران فیلم هلن

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       درمان طبیعی و سریع سردرد

میگرن و سردردهای میگرنی برای برخی افراد بدترین کابوس زندگی است و صنعت داروسازی با کشف دارو ها راه حل های متعددی برای درمان این بیماری ناتوان کننده پیش روی بیماران گذاشته اما بسیاری از این داروها حاوی مواد شیمیایی خطرناک بوده و به همین دلیل بسیاری از افراد به دنبال درمان های گیاهی میگرن هستند.

افراد مبتلا به میگرن سردردهای مکرری و شدیدی دارند که هنگام عود آن ها از شدت درد، عملکرد مغز تا حد زیادی کاهش پیدا کرده و فرد مبتلا تنها به دنبال راهی برای خلاصی از شر دردها است.

در زمان حمله های میگرنی حساسیت شما به محیط اطراف و شرایط محیطی مانند نور افزایش پیدا کرده و با کوچکترین نور سردردها تشدید می شوند، افزون بر این استفراغ و تهوع با افزایش حساسیت حواس در اثر مواجه شدن با بو یا موارد اینچنینی نیز دیده می شود.

درمان میگرن به صبر و شکیبایی نیاز دارد، اغلب داروهای تجویزی فقط به عنوان یک تسکین دهنده موقت موثر بوده و در موارد زیادی به سلامتی شما آسیب رسانده و حتی موجب بروز اعتیاد نیز می شوند.

ما به شما توصیه می کنیم به جای استفاده از داروهای قاتل درد به کمک نمک با کیفیت هیمالیا سر دردهای میگرنی خود را در نطفه خفه کنید.

این درمان طبیعی نه تنها دردهای شما را تسکین داده، بلکه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با بازگرداندن الکترولیت ها یک محیط قلیایی در بدن ایجاد می کند.

درمان طبیعی و سریع سردرد

 

آب لیمو ترکیب موثر در درمان میگرن است که یک تاثیر باور نکردنی در قلیایی کردن بدن داشته و هنگام ترکیب با نمک صورتی هیمالیا اثر آن چندبرابر می شود.

مواد تشکیل دهنده درمان طبیعی میگرن: ½ قاشق چایخوری نمک صورتی هیمالیا آب نصف لیمو یک لیوان آب

آماده سازی: همه شما باید آب لیمو و نمک را دریک آب ریخته وهم بزنید و اکنون معجون درمان میگرن شما آماده است و با نوشیدن آن درعرض ۳۰ ثانیه نشانه های بهبود را حس می کنید.

درمان طبیعی و سریع سردرد

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       تخم مرغ قهوه ای یا سفید

هنگامی که موضوع رنگ تخم مرغ مطرح می شود، هر فردی ترجیح خود را دارد. برخی افراد بر این باورند که تخم مرغ های قهوه ای سالم‌تر و طبیعی‌تر هستند، در شرایطی که دیگران معتقدند تخم مرغ های سفید تمیزتر بوده یا از طعم بهتری سود می برند. اما آیا تفاوتی بین تخم مرغ های قهوه ای و سفید فراتر از رنگ پوسته آنها وجود دارد؟

 تخم مرغ می تواند رنگ های مختلفی داشته باشد، اما در فروشگاه ها بیشتر با دو رنگ سفید و قهوه ای مواجه می شوید. با این وجود، بسیاری از مردم نمی دانند دلایل رنگ های متفاوت پوسته تخم مرغ چیست.

پاسخ ساده است؛ رنگ تخم مرغ به نژاد مرغ بستگی دارد. به عنوان مثال، مرغ های لگ هورن سفید تخم هایی با پوسته سفید می گذارند، در شرایطی که مرغ های پلیموث راکس و رود آیلند ردز تخم مرغ هایی قهوه ای می گذارند. برخی نژادهای مرغ مانند آراکانا، آمراکانا، دونگسیانگ و لوشی حتی تخم هایی آبی یا سبز آبی نیز می گذارند.

رنگ متفاوت پوسته تخم مرغ از رنگدانه های تولیدی مرغ ناشی می شود. رنگدانه اصلی در تخم های قهوه ای به نام پروتوپرفیت IX شناخته می شود که از هِم، ترکیبی که رنگ قرمز را به خون می بخشد، شکل گرفته است.

رنگدانه اصلی در پوسته تخم های آبی رنگ به نام بیلیوردین شناخته می شود، که این مورد نیز از هِم ناشی می شود. این همان رنگدانه ای است که رنگی زرد به صفرا، مایع گوارشی، می بخشد.

اما در شرایطی که ژنتیک عاملی کلیدی در تعیین رنگ تخم مرغ است، عوامل دیگری نیز می توانند بر آن تاثیرگذار باشند. به عنوان مثال، با افزایش سن مرغ هایی که تخم قهوه ای می گذارند، آنها به سمت گذاشتن تخم های بزرگتر و کمرنگ‌تر تمایل دارند. محیط زندگی، رژیم غذایی و سطوح استرس نیز ممکن است بر رنگ پوسته تخم مرغ تاثیرگذار باشند.

این عوامل می توانند سایه تیره‌تر یا روشن‌تر به پوسته تخم مرغ ببخشند، اما لزوما خود رنگ را تغییر نمی دهند. عامل کلیدی در تعیین رنگ پوسته تخم مرغ همچنان نژاد مرغ است.

آیا تخم مرغ های قهوه ای سالم‌تر از همتایان سفید رنگ خود هستند؟

اغلب، مردم تخم مرغ های قهوه ای را ترجیح می دهند زیرا بر این باورند که آنها طبیعی‌تر و سالم‌تر از تخم مرغ های سفید هستند.

اما حقیقت این است که تمامی تخم مرغ ها، بدون در نظر گرفتن اندازه یا رنگ، از نظر مواد مغذی مشابه یکدیگر هستند. هم تخم مرغ های سفید و هم تخم مرغ های قهوه ای مواد غذایی سالم محسوب می شوند. یک تخم مرغ معمولی حاوی مقدار زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین کیفیت بالا است، که همگی در مجموعه ای با کمتر از ۸۰ کالری گرد هم آمده اند.

اما دانشمندان تخم مرغ های قهوه ای را با تخم مرغ های سفید مقایسه کرده اند تا ببینند آیا تفاوتی بین آنها وجود دارد یا خیر. چندین مطالعه نشان داده اند که رنگ پوسته تخم مرغ هیچ اثر چشمگیری بر کیفیت و محتوای تخم مرغ ندارد. این به معنای آن است که رنگ پوسته تخم مرغ تاثیری بر سالم بودن یا نبودن آن ندارد. تنها تفاوت در این زمینه رنگدانه پوسته است.

با این وجود، عوامل دیگری می توانند بر ترکیب تغذیه ای یک تخم مرغ تاثیرگذار باشند. محیط زندگی مرغ می تواند اثری چشمگیر به همراه داشته باشد. به عنوان مثال، تخم های تولیدی از مرغ هایی که اجازه داشتند زیر نور خورشید پرسه بزنند، سه تا چهار برابر ویتامین D بیشتری نسبت به تخم های تولیدی از مرغ هایی داشته اند که در محیط های بسته پرورش داده شده بودند.

نوع غذایی که مرغ مصرف می کند نیز می تواند بر محتوای مواد مغذی تخم آن نیز تاثیرگذار باشد. به عنوان مثال، مرغ هایی که با یک رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ تغذیه می شوند، تخم هایی با سطوح بالاتر از اسیدهای چرب امگا-۳ نسبت به حالت عادی می گذارند. زمانی که مرغ ها از رژیم غذایی سرشار از ویتامین D برخوردار بودند نیز اثری مشابه درباره ویتامین D مشاهده شده است.

آیا رنگ تخم مرغ در طعم آن تاثیرگذار است؟

برخی افراد بر این باورند که تخم مرغ های قهوه ای طعم بهتری نسبت به تخم مرغ های سفید دارند، در شرایطی که دیگران طعم تخم مرغ های سفید را بهتر می دانند. اما همانند محتوای تغذیه ای، تفاوت خاصی بین طعم تخم مرغ های سفید و قهوه ای وجود ندارد. با این وجود، این به معنای آن نیست که تمامی تخم مرغ ها طعمی مشابه دارند.

اگرچه رنگ پوسته تخم مرغ تغییری در مزه آن ایجاد نمی کند، عوامل دیگر مانند نوع خوراک، تازگی و چگونگی پخت تخم مرغ ممکن است بر طعم آن تاثیرگذار باشند. به عنوان مثال، مرغ هایی که با یک رژیم غذایی سرشار از چربی تغذیه شده اند، تخم هایی خوشمزه‌تر نسبت به مرغ هایی که با رژیم غذایی کم چربی تغذیه شده بودند، تولید کردند. همچنین، احتمال تولید تخم هایی با مزه ماهی در میان مرغ هایی که با مقادیر زیاد روغن ماهی، انواع مشخصی از چربی ها یا حتی ویتامین های A و D تغذیه شده اند، بیشتر است.

رژیم غذایی مرغ هایی که در خانه پرورش یافته اند با مرغ هایی که به طور مرسوم در مرغداری پرورش می یابند، مشابه نیست که ممکن است بر عطر و طعم تخم های آنها تاثیرگذار باشد.

افزون بر این، هرچه تخم مرغ مدت زمان بیشتری نگهداری شده باشد، احتمال تغییر مزه آن نیز بیشتر می شود. نگهداری تخم مرغ در مکانی با دمای ثابت و پایین مانند یخچال می تواند به حفظ عطر و طعم آن برای مدت زمانی طولانی‌تر کمک کند.

به همین دلایل است که برخی معتقدند تخم مرغ های خانگی طعم بهتری نسبت به تخم مرغ هایی که به طور مرسوم تهیه شده اند، دارند. تخم مرغ های خانگی روند پردازش و حمل را تجربه نمی کنند و از این رو، ممکن است سریع‌تر و تازه‌تر از تخم مرغ هایی که از مغازه خریداری می کنید، راهی بشقاب غذای شما شوند.

روش پخت تخم مرغ نیز می تواند بر عطر و طعم آن تاثیرگذار باشد. طی یک مطالعه پژوهشگران به بررسی چگونگی تاثیر روغن ماهی، که برای افزایش سطوح امگا-۳ به کار گرفته می شود، در تغذیه مرغ ها و تغییر عطر و طعم تخم مرغ ها پرداختند. در همین راستا، مشخص شد تخم مرغ های عادی و نمونه های به دست آمده از مرغ هایی که روغن ماهی تغذیه شده بودند، هنگامی که به صورت نیمروی همزده درست می شوند، عطر و طعم مشابهی دارند. اما در حالت آب پز تخم مرغ هایی تولید شده توسط مرغ های تغذیه شده با روغن ماهی عطر و طعم گوگردی بیشتری داشتند.

تخم مرغ قهوه ای یا سفید

  • محمدرضا موسی پور