وبلاگ سرگرمی

۱۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
       عکسهای شبنم فرشادجو در اکران خصوصی فیلم ماحی عکسهای شبنم فرشادجو در اکران خصوصی فیلم ماحی

مراسم اکران خصوصی فیلم سینمایی «ماحی» به کارگردانی و نویسندگی داود خیام با حضور اهالی رسانه و هنرمندان در خانه همایش برگزار شد. در این مراسم آنا نعمتی، هنگامه حمیدزاده، سید جمال ساداتیان، منوچهر هادی، یکتا ناصر، مسعود سلامی، محسن امیر یوسفی، همایون ارشادی، مصطفی کیایی، شهرداد روحانی، تهمینه میلانی، خاطره اسدی، جواد نوروزبیگی، مهتاب کرامتی، شایسته ایرانی، فرشید نوابی، نگار آدربایجانی و … حضور داشتند.

 

 

 

عکسهای شبنم فرشادجو در اکران خصوصی فیلم ماحی

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       ویاگرای طبیعی بخورید ویاگرا بسیار موثر و سریع الاثر است و جریان خون را بین ۳۰ دقیقه تا چند ساعت افزایش میدهد بهتر است بدانید که اگر نیاز به دارو باشد این پزشک است که باید برایتان تجویز کند >هیچ کس نمیتواند استدلال کند که یک قرص میتواند مشکلات جنسی را برطرف کند چون اختلال عملکرد جنسی یک مسئله پیچیده است و علل زیادی دارد. شاید اولین چیزی که به فکرتان برسد استفاده از ویاگرا باشد. به گزارش شفا آنلاین،ویاگرا بسیار موثر و سریع الاثر است و جریان خون را بین ۳۰ دقیقه تا چند ساعت افزایش میدهد بهتر است بدانید که اگر نیاز به دارو باشد این پزشک است که باید برایتان تجویز کند اما برخی مواد غذایی و گیاهان هستند که تقریبا همان عملکرد ویاگرا را دارند و شما میتوانید آنها را امتحان کنید.آرژنینقرص آرژنین محصول یک آمینو اسید است که باعث افزایش جریان خون میشود. در یک مطالعه ۳۱ درصد از افرادی که ناتوانی جنسی داشتند بعد از ۶ هفته مصرف آرژنین بهبود پیدا کردند. افرادی که اختلالات گردش خون داشته و مشکلات جنسی هم دارند میتوانند از این دارو استفاده کنند. دوز پیشنهادی یک گرم سه بار در روز است. مانند ویاگرا در صورتی که از داروهای قلبی مانند نیتروگلیسرین استفاده میکنید نباید از آرژنین استفاده کنید چون باعث افت فشار خون می شود.

گیاه کهن دار یا جینگوبیلوباگیاه جینگوبیلوبا در تقویت حافظه بسیار موثر است اما علاوه بر آن باعث افزایش جریان خون میشود و معمولا عاری از عوارض جانبی است. در یک مطالعه انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا مشخص شد این دارو در ۸۴ درصد از مردانی که داروهای ضد افسردگی مانند پروزاک مصرف میکردند اثر معکوش داشت. به همین دلیل مردانی که از داروهای ضد افسردگی استفاده میکنند میتوانند از منافع آن بهره مند شوند. معمولا دوز ۸۰ میلی گرم آن سه بار در روز پیشنهاد می شود.

DHEAاین مکمل برای مردانی که سطح پایینی از این هورمون دارند، مزایای زیادی دارد. DHEA کمک میکند بدن استروژن و تستوسترون تولید کند. در یک مطالعه در دانشگاه وین مشخص شد این مکمل به مردانی که ناتوانی جنسی دارند، کمک میکند. دوز پیشنهادی استفاده از آن ۵ میلی گرم است که بهتر است هر روز صبح مصرف شود.

مکمل یوهیمبرخی مطالعات نشان داده است این گیاه بر رفع ناتوانی جنسی موثر است. با این حال این گیاه میتواند باعث افزایش خطر فشار خون شده و همچنین اثرات اضطرابی  داشته باشد. بسیاری از پزشکان ترجیح میدهند به صورت خالص از گیاه یوهیمبین استفاده کنند که مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا نیست چون داری خلوص تضمین شده و قدرت مورد انتظار نیست. به همین دلیل پیشنهاد میشود از مکمل هایی که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروست استفاده کنید و یا از پزشک بخواهید برایتان تجویز کند.

در خرید این گیاهان حواستان به برچسب آن باشد تا مطمئن شوید دوز کافی از گیاه را دریافت میکنید. اگر دارو دوز توصیه شده را نداشته باشد به احتمال زیاد آن محصول موثر نیست. بهترین راه حل این است که شما با توجه به شرایط خاص خودتان و شرح حالی که به پزشک میدهید از او بخواهید داروی گیاهی مورد نظر و مورد تایید را برای شما تجویز کند. 

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       رژیم موزی ژاپنی برای کاهش وزن

باور کنید یا خیر، با یک رژیم غذایی موزی می توانید تا ۱۰ پوند (۴٫۵ کیلوگرم) طی هفت روز از وزن خود کم کنید و این در شرایطی است که نیازی نیست تغییراتی اساسی در مواد غذایی مصرفی دیگر یا سبک زندگی خود ایجاد کنید. این رژیم غذایی توسط هیتوشی واتانابه در کتاب The Morning Banana Diet معرفی شد و پس از آن از محبوبیت بسیاری برخوردار شد.

این رژیم غذایی شامل خوردن موز هنگام صبح و نوشیدن یک لیوان آب که از دمای اتاق برخودار است، می شود. در طول روز می توانید هر آن چه مد نظر دارید را مصرف کنید.

واتانابه چگونه به این رژیم غذایی رسید؟

پس از چندین تلاش ناموفق برای کاهش وزن، واتانابه تصمیم گرفت تا مجموعه ای از تلاش های پیشین خود برای کاهش وزن را گردآوری کند. این کار با همکاری همسر واتانابه که یک داروساز بود، انجام شد. با کمک وی، واتانابه رژیم غذایی را شکل داد که به نام رژیم موزی صبحگاهی شناخته می شود.

در بیشتر موارد، به افراد دارای اضافه وزن و چاق توصیه می شود تا برای سوزاندن کالری به طور منظم ورزش کنند. با این وجود، واتانابه قصد داشت به افرادی که دوست دارند وزن خود را کاهش دهند، اما از زمان یا علاقه کافی برای ورزش برخوردار نیستند، کمک کند. راه حل وی مصرف یک موز تازه و یک لیوان آب هنگام صبح و نخوردن هیچ چیز دیگری تا زمان ناهار بود.

چرا موز؟

موز یکی از سالم‌ترین میوه ها در جهان محسوب می شود. این میوه سرشار از نشاسته مقاوم است که روند کاهش وزن را تشویق می کند. با این وجود، هر نشاسته ای دارای اثر مشابه و یکسان نیست. نشاسته می تواند قابل گوارش و مقاوم باشد. نشاسته مقاوم در روده کوچک حل نمی شود و به صورت مستقیم وارد روده بزرگ می شود و در این مکان تخمیر صورت می گیرد. باکتری های موجود در روده بزرگ نشاسته مقاوم را به اسیدهای چرب زنجیره کوتاه تبدیل می کنند، که سلول ها را تغذیه می کنند و سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشند.

نکات مهم:

اگر پس از خوردن یک موز و یک لیوان آب همچنان احساس گرسنگی می کنید، می توانید یک موز دیگر نیز بخورید. موزها همواره باید تازه باشند.

به گفته واتانابه طی این رژیم غذایی باید از مصرف شیر و الکل پرهیز کرد.

پس از ساعت هشت شب نباید چیزی مصرف کنید.

به خواب رفتن پیش از نیمه شب نکته مهمی است، زیرا چاقی ارتباط نزدیکی با دیر به خواب رفتن دارد.

اگر بین ناهار و شام احساس گرسنگی می کنید، می توانید میوه های دیگر را مصرف کنید.

فواید موز

موز سرشار از فیبر و پتاسیم است.

موز انرژی را افزایش می دهد.

موز سوخت و ساز را بهبود می بخشد و از پرخوری پیشگیری می کند.

موز گلوکز خون (قند خون) را تنظیم می کند.

موز سلولیت را از بین می برد.

رژیم موزی ژاپنی برای کاهش وزن

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       بوتاکس در چه سن و چگونه

امیر هوشنگ احسانی در مورد بوتاکس و تزریق این فرآورده به پوست اظهار داشت: این فرآورده از سال ۱۹۸۰ مطرح شد و برای کسانی موثر بود که علت چین و چروک صورتشان، استفاده زیاد از عضلاتشان بود. یعنی افرادی که موقع صحبت کردن روی پیشانی آنها چروک ایجاد می‌شود، یا افرادی که با پیشانی اخم می‌کنند و یا با ابرو صحبت می‌کنند.

وی با بیان اینکه تزریق بوتاکس برای افراد بالای ۲۰ سال انجام می‌شود، افزود: برای افراد زیر ۲۰ سال بوتاکس تزریق نمی‌شود. برای افراد زیر ۲۰ سال که دارای چین و چروک هستند، توصیه می‌کنیم عادت صحبت کردن با عضلات را ترک کنند.

این متخصص پوست در پاسخ به این پرسش که کسی که جوش یا تبخال دارد، می‌تواند تزریق بوتاکس انجام دهد؟، ادامه داد: خیر. در این موارد صبر می‌کنیم تا مشکل عفونی برطرف شود، سپس اقدام به بوتوکس می‌کنیم. خانم‌های باردار و شیرده نیز نباید در این ایام اقدام به بوتاکس کنند. به مردم توصیه می‌کنیم برای انجام بوتاکس حتماً به فرد متخصص که در این زمینه تجربه دارد مراجعه کنند و از انجام این کار در آزمایشگاه‌ها خودداری کنند. اما اگر بوتاکس به منظور فلج عضلات گردن انحام می‌شود، چون در حجم بالا استفاده می‌شود، آنتی بادی ساخته می‌شود و ممکن است موثر نباشد.

وی در ادامه بیان کرد: اگر هدف از زیبایی حجم دهی باشد، از روش‌هایی همچون فیلر (پر کننده)، ژل، تزریق چربی و لیزر. البته روش لیفت با نخ هم هست که روش جدیدی است، استفاده می‌شود.

احسانی در خصوص استفاده از دارو (کرم) و تاثیری آن پیشگیری از پیری زودرس پوست گفت: دارو (کرم)های ضد چروک ترکیباتی شامل ویتامین C، رتینول و اسید میوه دارند و حداقل ۶ -۳ ماه زمان لازم است تا این داروها اثرات اولیه درمانی را داشته باشند.

وی گفت: فرمولاسیون این کرم‌ها به گونه ای است که فعال سازی فیبروبلاست‌ها را که سلول‌های سازنده کلاژن هستند، تحریک می‌کنند. فرد در سن ۳۵ -۳۰ سالگی می‌تواند از آنها استفاده کند و البته به عنوان پیشگیری و عوارضی هم ندارد. کرم‌هایی در بازار موجود است که اثر سریعی دارند و اثرشان به سرعت هم برطرف می‌شود.

این متخصص پوست درباره نقش تغذیه در پیشگیری از پیری زودرس، اظهار داشت: تغذیه مهم است و استفاده از پروتئین مناسب در رژیم غذایی، رساندن آنتی اکسیدان به بدن از طریق میوه و سبزی، آب و مایعات کافی، روند پیری پوست را به تعویق می‌اندازد.

بوتاکس در چه سن و چگونه

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       وزیر ایرانی کابینه سوئد و فرزندش عکس زیر اردلان شکرآبی و فرزندش را نشان می دهد.

اردلان شکرآبی یک سیاستمدار سوئدی ایرانی تبار است که در دولت جدید سوئد به مقام وزارت رسید.

وی در انتخابات ۲۰۱۴ پارلمان سوئد به عنوان یکی از نمایندگان استان استکهلم به پارلمان این کشور راه یافت. عکس زیر اردلان شکرآبی و فرزندش را نشان می دهد.

وزیر ایرانی کابینه سوئد و فرزندش

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       اهمیت مصرف مداوم غلات

غلات گیاهانی از خانواده گندمیان هستند که به دلیل برخورداری ازفیبرهای غذایی، نشاسته مقاوم، پلی‌فنول‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها توصیه می‌شود سهم آن در سبد غذایی افزایش یابد. غلات سبوس‌دار سالم‌تر ازغلات تصفیه شده هستند و فواید سلامتی بسیار زیادی دارند. مشخص شده است که یک رژیم غذایی مملو از غلات سبوس‌دار خطر ابتلا به چند بیماری از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع دو، چاقی و برخی انواع سرطان را کاهش می‌دهد.غلات سبوس‌دار از جمله آرد گندم، جو دوسر، ذرت، برنج قهوه‌ای حاوی سبوس مملو از فیبر، گیاهک مملو ازمواد مغذی و آندوسپرم نشاسته ای هستند که برای سلامتی انسان مفید هستند. این در حالی است که غلات تصفیه شده مانند آرد سفید، ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر خود را در زمان پردازش از دست می‌دهند. در ادامه به ویژگی‌های این خوراکی‌ها برای فعالیت ضد سرطانی اشاره شده است.

فیبر غذایی

تمام غلات سبوس‌دار حاوی فیبر غذایی هستند که به کاهش یبوست و مشکلات گوارشی کمک می‌کند. همچنین فیبرغذایی خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت و برخی سرطان‌ها را کاهش می‌دهد و به انسان در کنترل وزن کمک می‌کند.

اهمیت مصرف مداوم غلات

نشاسته مقاوم

نشاسته مقاوم یک نوع کربوهیدارت است که بدن آن را هضم نمی‌کند و در نتیجه می‌تواند به حفظ وزن بدن کمک کند. مطالعات نشان می‌دهد که نشاسته مقاوم به بدن کمک می‌کند تا در برابر سرطان روده بزرگ مقاومت کند.

پلی‌فنول‌ها

پلی فنول‌هایی که در غلات سبوس‌دار وجود دارد شامل اسیدهای فنلی و فلاونوئیدها هستند. آنها نقش مهمی در حفظ سلامت و تندرستی انسان ایفا می‌کنند. شماری از مطالعات تحقیقاتی فواید پلی فنل‌ها را در پیشگیری از سرطان نشان داده اند.

آنتی‌اکسیدان‌ها

چند مطالعه تحقیقاتی نشان داده‌اند که آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند به پیشگیری از آسیب رادیکال آزاد که با سرطان ارتباط دارد، کمک کنند.خوراکی‌های مملو از آنتی‌اکسیدان‌ها طیف وسیعی از فواید سلامتی از جمله برای قلب، مغز و چشم‌ها دارند. آنها همچنین می‌توانند به آهسته کردن روند طبیعی پیری کمک کنند.

لیگان‌ها

لیگان‌ها یک گروه بزرگ از ترکیبات شیمیایی هستند که در خوراکی‌های پایه گیاهی از جمله کنجد، تخم کدو تنبل، و برنج وجود دارند. مطالعات انجام شده از نقش لیگان‌ها در پیشگیری از ابتلا به برخی سرطان‌ها حکایت می‌کند.

ساپونین‌ها

ساپونین‌ها ترکیبات گیاهی هستند که به دلیل خواص ضد سرطانی آنها مورد مطالعه قرار می‌گیرند.

فیتیک اسید

فیتیک اسید در غلات و حبوبات وجود دارد و برای پیشگیری از سرطان بررسی در دست بررسی قرار دارد.

 

اهمیت مصرف مداوم غلات

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       خصوصیات انواع قهوه

قــهوه یکی از نوشیدنیهای پر طرفدار دنیا است. ماده موثر این نوشیدنی چیزی جز کافئین نمیباشد. یک فنـجان قهوه تقریبا دارای ۱۰۰ میلی گرم کافئین میباشد. در مقایسه با نــوشابه کوکاکولا که دارای ۵۰ میلی گرم کافئین است. دو گــونه از گیاه قهوه که عمده ترین گونه های قهوه میباشند به قرار زیر است:

۱- ARABICA (عربیکا): طـعـم مـلایم و معطری دارد- ۷۰  درصـد قــهوه مصرفی دنیا را تشکیل می دهد- در اتـیـوپـی کاشته میشود.

۲- ROBUSTA (روبوستا): تلخ مزه می باشد. ۳۰ درصـد قـهوه مـصـرفـی دنیا را تشکیل می دهد- در جنوب شرقی آســیا و برزیل کشت میگردد- دانه های قهوه گردتر و ریز تر از گونه عربیکا میباشد- کافئین آن ۵۰ درصد بیشتر از گونه عربیکا است.

عمده ترین تولید کـنـنـده هـای قـهوه کشورهای برزیل، کلمبیا، اندونزی، ویتنام، مکزیک، هند، اتیوپی، اوگاندا، گواتمالا و جاماییکا میباشند.

انواع قهوه های تولیدی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

۱- BRAZILIAN: طعم ملایمی دارد- از گونه عربیکا میباشد. در برزیل کشت میشود.

۲- COLUMBIAN: از گونه عربیکا میباشد- طعم تند و کمی ترش دارد. در کـلمبیا کشت میشود.

۳- GAVA: در اندونزی کشت میشود- از گونه عربیکا میباشد.

۴- JAMAICA: در جامائیکا کشت شده و غلیظ و ترش مزه است.

۵- AFRICAN: در اتیوپی، کنیا و تانزانیا تولید میشود.

۶- MOCCA: در یمن تولید میشود و از گونه عربیکا میباشد. ترش و تند میباشد.

۷- TURKISH: بر خلاف نامش در اندونزی، سنگاپور و مالزی کشت می گردد.

مراحل فراوری قهوه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دانـه هـای قهوه در واقع دانـه های مـیوه گـیـلاس مانــندی می بـاشــد کـه COFFEE SHERIES نــام دارد. ایــن مـیـوه هنگامی که میرسد قرمز رنگ میـــگردد. روند فراوری قهوه به دو شیوه تر و خشک انجام میپذیرد.

روش خشک:میوه قهوه را پس از چیدن روی سطح زمین پخش میکنند تا زیر آفتاب خشک گردد سپس در فواصل معین آن را زیرو رو می کنـنـد. تا ۷ الی ۱۰ روز. تا زمانی که رطوبت آنها به ۱۱ درصد کاهش یـابــد- در ایــن زمــان پوسته خارجی میوه قهوه، قهوه ای رنگ میگردد.

روش تر: مغز میوه قهوه پس از ۲۴ ساعت از چیدن از دانه های آن جدا میگردد. سپس دانـه ها به مدت ۱۲ الــی ۲۸ ساعــت درون تـانـک تـخـمـیر ریـخـتـه شده که در این مدت آنـــزیمهای طبیعی لایه ای که دانه ها را احاطه کرده را سست کرده و از دانــه هـــا جــدا می گردد. سپس دانه ها در معرض آفتاب قرار داده شده و یا درون خشک کنهای صنعتی ریخته شده تا خشک گردند. بعد از ان دانه های قهوه بر اساس اندازه و جــرمشان درجه بندی و سوا میشوند.

قـهــوه بــصــورت خـام صادر می گـردد کـه بـه قـهـوه سـبـز (GREEN COFFEE) مشهور میباشد. اما طعـم واقعی قهوه زمان بو دادن (ROASTING) نمایان میگردد. دانه های قهوه درون چـلیکهای چرخنده ریخته می شود و در درجه حرارت ۲۸۸ درجه سانتی گراد حرارت می بــینند. پس از ۸ دقیقه حرارت دادن دانه های قوه شروع به ترکیدن میکنند (مانند ذرت بو داده) و اندازه آنها به ۲ برابر اندازه اولیشان افزایش می یـابد. سـپـس روغـن آنها خارج شــده و قهوه ای رنگ میگردند. روغن دانه های قهوه (COFFEE ESSENCE=CAFEOL ) نام دارد. در واقــع میزان بو دادن قهوه تعیین کننده طعم و رنگ قهوه است.

مدت زمان بو دادن ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

۱-  ۷ دقیقه: بو دادن ملایم: AMERICAN ROAST. ۲-  ۹ الی ۱۱ دقیقه: بو دادن متوسط: CITY ROAST. ۳- ۱۲ الی ۱۳ دقیقه: بو دادن تا حد تیره: FRENCH ROAST. ۴- ۱۴ دقیقه: تیره ترین حالت: ESPERESSO ROAST.

درجه بندی دقیق تر بودان، واژه های و اصلاحات مربوط به قهوه، روشهای دم کردن…

درجه بندی دقیق تر بو دادگی قهوه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

۱- CINNAMON: یاهمان دارچینی-رنگ دانه ها قهوه ای روشن بوده وسطح آنها خشک میباشد طعم ترش دارند.

۲- LIGHT CITY: قهوه ای روشن مـتـوسـط کــه بیشتر در آمریکا مصرف میگردد.

۳- CITY MEDIUM: قهوه ای متوسط که بیشتر در آمریکا و کانادا مصرف میشود.

۴- FULL CITY: قـهـوه ای تـیـــره مـتوسط- سطح آن اندکی روغنی است- طـعـم تـلخ و شیرین.

۵- FRENCH: سطح براق و روغنی- ترشی اندک و قهوه ای تیره. طعم تلخ و شیرین.

۶- ESPRESSO: قهوه ای تیره- سطح روغنی- طعم کاراملی و بدون ترشی.

۷- ITALIAN=DARK FRENCH7: بـسـیـار درخـشـنـده و روغـنـی- ترشی بسیار اندک- قهوه ای خیلی تیره.

۸- SPANISH: سیاه رنگ- طعم زغالی- بسیار روغنی.

نکاتی در رابطه با استفاده و نگهداری از قهوه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

قهوه یا بصورت آسیاب شده عرضه می گردد و یا بصورت دانه های آسیاب نشده. شــما می توانید تـوسط آسیــاب کنـنده های ویژه قهوه، دانه های قهوه را آسـیـاب کنید. بــاید بـدانــید که بهتر است خودتان قهوه را آسیب کنید و بهتر اسـت کـه تـنـهـا در زمـانـی کـه مـی خـواهید قهوه را دم کنید اقدام به آسیاب کرده قهوه کنید زیـرا قـهـوه آسـیـاب شـده بسرعت طعم و رایحه خود را از دست می دهـد. قهوه را در یخچال قرار ندهید زیــرا قهوه بوی طعم غذاهای دیگر را به خود جذب می کـنـد. قـــهوه را باید در یک ظرف در بسته در مکانی خشک و دور از نور، حرارت و رطوبت نگاهداری کرد. عـوامـــلی که در کیفیت قهوه دم کرده موثر میباشد عبارتند از:

۱- کیفیت آب: از آب سرد،با املاح کم و تازه استفاده کنید. ۲- کیفیت و تازگی خود قهوه. ۳- آسیاب قهوه. ۴- نسبت آب به قهوه. ۵- تمیزی قهوه جوش و یا دیگر لوازم دم کردن قهوه.

معمولا قهوه های موجود در بازار مخلوط می بــاشنـــد. یعنی مخلوطی از گونه عربیکا و روبوستا که به آنها مخلوط یا BLEND میگویند.

خصوصیات انواع قهوه

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰

قهوه سبز چیست

       قهوه سبز چیست

قهوه سبز چیست؟

قهوه سبز در حقیقت همان قهوه معمولی خودمان است که هنوز نرسیده است و رنگ سبز آن به علت کال بودن و نرسیده بودن آن است. قرص‌های مکمل و یا نوشیدنی‌های قهوه سبز، از این قهوه سبز و کال تهیه می‌شوند. قهوه سبز، آن طعم تلخ و آشنای قهوه را ندارد و بیشتر به یک نوشیدنی گیاهی شبیه است.

قهوه سبز به نسبت قهوه معمولی از کافئین کمتری تشکیل شده است و در حدود ۲۰ درصد قهوه معمولی کافئین دارد؛ درنتیجه بسیاری از عوارض ناشی از کافئین در آن کمتر می‌باشد و در عوض دارای مقادیر فراوانی کلروژنیک اسید می‌باشد.

 

قهوه سبز

کلروژنیک اسید چیست؟

کلروژنیک اسید نوعی کافئیک اسید است که در قهوه معمولی و قهوه سبز یافت می‌شود. ۸۰۰-۵۰۰ میلی‌گرم کلروژنیک اسید در هر لیتر قهوه معمولی یافت می‌شود و میزان کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز به مراتب بیشتر از این مقدار است. کلروژنیک اسید همچنین در میوه‌هایی چون: سیب، گلابی، بادمجان، گوجه فرنگی، بلوبری، توت فرنگی، سیب زمینی و گیاه بامبو یافت می‌شود. کلروژنیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان در سیستم عصبی فعالیت می‌کند و عوامل ایجاد کننده التهاب در سیستم عصبی را سرکوب می‌نماید و به عنوان یک ملین در افراد مبتلا به یبوست کاربرد دارد.

قهوه سبز چیست

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       عکسهای شبنم مقدمی در افتتاحیه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر عکسهای شبنم مقدمی در افتتاحیه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر

 

عکسهای شبنم مقدمی در افتتاحیه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر


 

عکسهای شبنم مقدمی در افتتاحیه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر

  • محمدرضا موسی پور
  • ۰
  • ۰
       عکسهای یکتا ناصر و همسرش در جشنواره فیلم فجر عکسهای یکتا ناصر و همسرش در جشنواره فیلم فجر

 

 

 

عکسهای یکتا ناصر و همسرش در جشنواره فیلم فجر

  • محمدرضا موسی پور